FYRVERKERIER I.
Raketerna från igår. Idag blir det mer fyrverkerier, whoaaaaaa!
Fotografi | | 4 kommentarer

Juli augusti september.

Juli. Månaden inleddes med att jag for till Stockholm i tre dagar med Tess och Evve. Vi for ju dit för att se Paramore live i Karlskoga och det var det absolut bästa som hänt mig, helt otroligt vad roligt det var, men förutom det så gick vi även på stan och på Grönalund och så. I juli såg jag även Harry Potter and the deathly hallows pt. 2 på nattpremiären, åkte båt, var på Piteå Havsbad och hängde på stränder med vännerna. Samtidigt sörjde jag med resten av världen när Norge utsattes för explosionen och massakern, så hemskt.Augusti. Gjorde den här bloggen. Badade som om jag aldrig sett vatten förut. Sov på Borgarudden i Elises stuga med henne och Elin. Var uppe ungefär hela natten med Frej, Elin och Elise och klättrade upp på berget för att se soluppgången. Håkans skiva 2 steg från paradise gick varm i skivspelaren. Gick runt i mina hängselbyxor. Vi var barnvakt åt Alida en dag. Jag och tjejerna höll ett överraskningskalas för Moa på hennes födelsedag. Jag började gymnasiet.


September. Började gymma. Firade Elin som fyllde sexton år. Hösten började smyga sig på. Läste boken Forever av Maggie Stiefvater som var otroligt bra. Fotade med Elin och Elise. For ut på fisketurer med bror min. Hade filmkvällar med polers.

Min dagbok | | En kommentar

April maj juni.

April. Den första april kunde man på paramore.net läsa att Paramore skulle komma till Sverige i juni samma år, och lyckan var total eftersom det inte var ett aprilskämt! Nationella fortsatte. Grillade med vännerna. Tog kort genom persienner. Hade moppeuppkörning. Det vårades och snön började smälta bort. Fotade en hel dag med Sanna och Moa och insåg det fina med second hand.


Maj. Valborg (räknar det till mig) spenderades med många fina människor, vi grillade hos mig och vid tolvslaget moppade vi in till stan för att se Sucker Punch på gratisbion. Spelade mycket alfapet. Det började bli sommar på riktigt. Hängde på caféer med kompisarna. Fotade med Elin och Elise. Sett skräckfilm med dem och Frej för att sedan gå ut och tjoa i kvarteret klockan ett på natten. Bokade biljetterna till festivalen Putte i Parken som Paramore skulle spela på.


Juni. Hängde med fina tjejer i stan. Stannade uppe till långt in på natten för att se MTV MOVIE AWARDS med Sanna och Moa. Hade picknick på bryggan i Södra med Elin och Elise. Var på "Kultur på kajen" med moster. Hade grillkväll med vännerna. Vandrade Eliasleden fram med resten av niorna på min gamla skola - det var en plågans dag. Var i Svensbyn och tältade i klassen i ETT tält. Gick ut nian och hade en awesome examenskväll. Gick på loppisar. Solade och badade på Sannas stuga. Sommarjobbade som vaktmästare i tre veckor. Sprang runt i lätta klänningar. (inte på sommarjobbet då, där var det blå heltäckande overall som gällde!)

Min dagbok | | 8 kommentarer
Upp