April maj juni.

April. Den första april kunde man på paramore.net läsa att Paramore skulle komma till Sverige i juni samma år, och lyckan var total eftersom det inte var ett aprilskämt! Nationella fortsatte. Grillade med vännerna. Tog kort genom persienner. Hade moppeuppkörning. Det vårades och snön började smälta bort. Fotade en hel dag med Sanna och Moa och insåg det fina med second hand.


Maj. Valborg (räknar det till mig) spenderades med många fina människor, vi grillade hos mig och vid tolvslaget moppade vi in till stan för att se Sucker Punch på gratisbion. Spelade mycket alfapet. Det började bli sommar på riktigt. Hängde på caféer med kompisarna. Fotade med Elin och Elise. Sett skräckfilm med dem och Frej för att sedan gå ut och tjoa i kvarteret klockan ett på natten. Bokade biljetterna till festivalen Putte i Parken som Paramore skulle spela på.


Juni. Hängde med fina tjejer i stan. Stannade uppe till långt in på natten för att se MTV MOVIE AWARDS med Sanna och Moa. Hade picknick på bryggan i Södra med Elin och Elise. Var på "Kultur på kajen" med moster. Hade grillkväll med vännerna. Vandrade Eliasleden fram med resten av niorna på min gamla skola - det var en plågans dag. Var i Svensbyn och tältade i klassen i ETT tält. Gick ut nian och hade en awesome examenskväll. Gick på loppisar. Solade och badade på Sannas stuga. Sommarjobbade som vaktmästare i tre veckor. Sprang runt i lätta klänningar. (inte på sommarjobbet då, där var det blå heltäckande overall som gällde!)

|
#1 - - Johanna:

paramore är helt överbra!

älskar den sista bilden, klänningen är jättefin :)

#2 - - aLva:

Är inte jätteförtjust i paramore, men bilderna var grymt fina! ^-^Jag älskar även second hand, var på stockholms stadsmission med några vänner den här veckan och det är så mysigt och så häftiga kläder man kan hitta där! :D

#3 - - Joanna Johansson:

kikade in och ville bara säga att jag tycker din blogg är så himla fin!!!!!KRAM

<3

#4 - - Jual Rumah di Jakarta:Generally I never read whole articles but the way you wrote this information is simply amazing and this kept my interest in reading and I enjoyed it.

#5 - - Grosir Baju Murah:

After examining a few of the blog posts in your web site now, and I actually like your way of blogging.#6 - - Jual Laptop:

More people need to read this and understand this aspect of the story. I cant believe you’re not more popular.

#7 - - Trend Otomotif Motor 2012:

I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.

#8 - - INFORMASI SEPUTAR OTOMOTIF:

You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you have covered so many bases.

Upp