Neverending.

Så fort jag kom innanför dörren begravde jag näsan i tyskaböckerna, vi har nämligen prov imorgon. Nu ska jag snart på ridning och efter det ska jag till min vän Linnea som fyller år idag, och fika där med hon och andra fina flickor. Sen väntar nog ännu mer tyskaplugg...

En bra sak med denna onsdag är att lönen kom in idag! Här ska shoppas julklappar, åh vad det är kul tycker jag!


Gammal, randomig bild.
Min dagbok | | 9 kommentarer

"Ett minne".


Ett av de minnen som jag nog aldrig kommer glömma är när jag såg Paramore live andra gången, i somras i juli. Jag, Tess och Evelina tog tåget ner till Stockholm i några dagar där vi shoppade, var på Grönalund osv, men det vi kom dit för var ju att se Paramore när de spelade på festivalen Putte i Parken i Karlskoga. Ååh vad underbart det var. Det var ju såklart hur roligt som helst att se bandet uppträda sommaren innan, när jag var i Göteborg och såg dem med Sanna och Moa, men jag minns ju liksom det här tillfället tydligast. Före konserten väntade vi hela dagen vid artistentrén men när de väl kom var de försenade, men de vinkade till oss och Jeremy gjorde ett hjärta med handen och just då kändes allt perfekt. Grät som en tok under själva konserten gjorde jag också, och jag tror aldrig jag har svettats så mycket, men det var det värt för det var ett av de mest fantastiska ögonblicken i hela mitt liv.
Alla bilder är fotade av mig.
Min dagbok | | En kommentar

Önskelista.

Detta är några av sakerna som jag har skrivit upp på min önskelista inför min födelsedag och julafton. Nytt objektiv till kameran (fotar ju med kitobjektivet nu), ryggsäck, Alfapet, How I met your mother säsong 6, The Playbook och The Bro Code, stereo och Close Up-filter till kameran. Önskar mig även pengar, andra filmer och böcker osv osv.
Min dagbok | | En kommentar
Upp