Stockholm del 2.

På lördagen for Moa hem med tåget, så vi hjälpte henne packa ihop sina saker och ta sig till tåget. Sen gick jag och Sanna på stan hela dagen, till sextiden ungefär. SF-bokhandeln var väl höjdpunkten, där stannade vi riktigt länge! Vi åt även på Kungshallen och så, och efter att ha vilat på vandrarhemmet gick vi på bio på Hötorget och såg Abduction, som var riktigt bra!

På söndagen vaknade vi klockan sex på morgonen, flyget hem gick tjugo över nio.

På Centralen.

Vi såg en parad och ridande poliser som eskorterade den.
Äventyr | | Kommentera

Stockholm del 1.

Idag kom jag hem från Stockholm och det har verkligen varit en helt grym helg där! Jag var ju där med Sanna och Moa, för att vara på Fan Eventet som hölls på hovet i fredags. Robert Pattinson och Ashley Greene var ju där för att promotea filmen Breaking Dawn part 1.
Vi flög dit i torsdags efter skolan, när vi kom fram gjorde vi inte så mycket förutom att checka in på vandrarhemmet som låg vid Hötorget, och äta på Pizza Hut.

Ombord på flyget.

På fredagen var ju Fan Eventet. Vi hade ju vanliga sittbiljetter så egentligen behövde vi inte vara där så tidigt men vi ville vara där ändå, vid kön och så. Sen stötte vi på två tjejer som gav oss tre VIP-biljetter! Hur grymt? Helt obeskrivligt vilken tur vi hade! Så vi ställde oss ju genast i kön! Vi träffade även Tessie och Maria som var där, vilket var grymt roligt eftersom sist vi träffade dem var mer än två år sedan, på förra fan eventet!
Och ja, eventet var otroligt lyckat! B.l.a Mange Makers och Oleg var där, lite småkul haha! Men det klart bästa var ju såklart Robert och Ashley, känslan att få se två personer i verkligheten som man förut annars bara har sett på en skärm eller på bild är helt obeskrivlig. Och att det var på så nära håll! Vi stod ju nästan längst framme vid scenen trots att vi började köa bara någon timme innan insläppet, och vi hamnade i perfekt vinkel för att kunna se dem, helt grymt!

Som ni ser fick jag inte så bra bilder, eftersom man bara fick ha kompaktkamera där inne var jag tvungen att ta min jättedåliga kompaktis, de andra fick bättre bilder än mig så jag kanske postar dem senare!
Äventyr | | Kommentera

Dis.


Man skulle kunna tro att någon har andats på kameralinsen, men ungefär så här har det sett ut i Piteå i veckan.
| | Kommentera
Upp