Pang på och tack för kaffet!

Såg på mellot idag. Alla sög förutom Axel Algmark och hans Kyss mig som var bra faktiskt. Tycker jag ialla fall. Faktiskt. Kanske var det för att hans röst inte lät perfekt, eller för att han sjöng i en gammal mikrofon som hängde från taket, eller på grund av hans kläder, eller på grun av texten. Hur som helst, klicka här för att lyssna.

Musik | | 5 kommentarer

Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Sitter och lyssnar på För sent för Edelweiss om och om och om och om igen. Så himla vackert att mitt hjärta gråter lite. Och ögonen också. Lite.
Igår hade jag och mina tjejer smoothiemys hos Sanna. Det blev även lite genispelande, spöade dom andra trots att min hjärna på något sätt lyckades få Musse Pigg till en hund. Idag var jag på stan med Moa och Linnea, letade efter något klänningliknande att ha på mammas och pappas kommande 50 års-fest men hittade nada. Lite smink (wait what?) fick följa med hem istället.
Min dagbok | | En kommentar

Det finns en gata där alla kan mitt namn.

I onsdags hade jag bara en lektion, som började klockan ett - skoldans. Det var faktiskt helt okej ändå - när bandet började spela Ramlar av Håkan Hellström började folk faktiskt dansa på riktigt, jag tror inte det var en tillfällighet (shhh, lärarna vallade in eleverna mot mitten, shh). Sökte även sommarjobb igår. Idag var det tydligen självstudier på tyskan och det visste ingen så jag, Sandra och Elin spenderade morgonen på Kvartersbageriet, funkade det också.


Min dagbok | | En kommentar
Upp