It takes a fool to remain sane.

Aaaaah, kan knappt förstå att det är examen om en vecka - helt sjukt.

Hur som helst så har jag på grund av förra helgens mopedhaveri varit tvungen att cykla till skolan varje dag. Redan första dagen var jag tvungen att sätta mig ner i gräset och gråta ett tag för att jag blev så arg på motvinden. Har även tvingats utstå mammas enväxlade cykel, fluginvasioner längs cykelvägarna, men det värsta är ändå vinden, som trots mina upprepade svordomar vägrar ge sig.

Det värsta är väl att detta är ett av de minsta problemen världen har skådat. Men kanske är det ibland okej att klaga om så triviala saker som att behöva cykla ungefär 12 kilometer per dag. (Ni märkte säkert att den där tolvan bara var ännu ett sätt för mig att skrytklaga)


|
#1 - - DAISY:

Visst är det!! Och åh tusen tack snälla, vad glad jag blir :)

#2 - - Sofia:

Man får klaga ibland Linnea^^

#3 - - Natalie.:

Tusen tack! :)

#4 - - Felicia Johansson:

Åh, tusen tack snälla du :) så himla roligt att höra!

#5 - - Elise:

Men Linnea, det är inte så farligt! Jag har cyklat nästan hela veckan o det har varit jättehärligt! tycker inte de e så mycket motvind men i tisdags blev vinden faktiskt lite för mycket på hemvägen :/

#6 - - Annika M Sriwanna:

hahaha det är lite charmen av att cykla.. eller? :)

#7 - - chiefen:

Linnea, eftersom att HEN verkar betyda så mycket för dig, så lovar jag att ha kvar den! Du kan få se på den och finna tröst hos den så mycket du vill de gånger du kommer hem till mig! Förlåt för att hen har lämnat dig. du var den som trodde på hen när jag och ingen annan gjorde det, och, precis som HEN finns i ditt hjärta, så finns du i hens hjärta! (himla fult det blev att skriva hen??????!)

Upp