I see your true colors shining through.

 
Jag är uppe sent och skriver krönika och äter nybakade chokladmuffins och ser på How I Met Your Mother och tänker på de i USA som drabbas av orkanen Sandy, och tänker på de i How I Met Your Mother som drabbas av Sandy Rivers, och tänker på att senaste How I Met Your Mother-avsnittet drabbats av orkanen Sandy. Fast mest tänker jag förstås på den orättvisa i världen som gör att sådana som jag sitter och klagar på att favoritseriens senaste avsnitt inte släppts på grund av en orkan, medan samma orkan tvingar flera tusen personer att evakueras från sina hem och hur flera har dött och hur bilder från New York påminner om scener från The day after tomorrow. 
 
Jag kanske borde sluta nu.
Min dagbok | | Kommentera

Man ser gårdakvarnar, men man ser skiten med.

 
Lunchat med mamma på Nodo, köpt lite saker. Inte mycket intressant där inte. Mitt liv har aldrig varit särskilt intressant. 
Fotografi, Min dagbok | | Kommentera

If people were rain, I was a drizzle and she was a hurricane.

 
Idag var jag som sagt i stan med Sofia, och när jag gått hem från bussen stod en stor lastbil på infarten. Jag fick ta emot ett paket och skriva på ett papper (så där som de alltid gör i amerikanska tv-serier) och helt plötsligt blev jag ägare till fyra John-Green böcker. Eller ja, helt plötsligt var det väl kanske inte, för jag hade trots allt beställt dem. Från USA till och med. The fault in our stars, Looking for Alaska, An abundance of Katherines och Paper Towns, inslagna i en box täckt med massa fina John Green-citat. Och det bästa är att två av böckerna är signerade. Ja, jag dör typ.
 
Hur som helst så var jag på möte på tidningen tidigare ikväll, och efter det åt jag middag på Max med Marcus och Cissi. Och nu sitter jag här och ska fetsofta resten av kvällen. 
Böcker, Min dagbok | | En kommentar
Upp