Disneyworld / USA VI.

Vi åkte till Disneyworld på julafton. Det var ett misstag. Det var hur mycket folk som helst, man hade tur om det bara var 80 minuters kö till en åkattraktion och efter tre temaparker på tre dagar blev en fjärde en för mycket, kände vi. Så det blev ett ganska snabbt besök på Disney innan vi åkte hem igen, men innan dess hann vi självklart gå igenom de olika landen och så. Vi åkte Big Thunder Mountain, mina bröder och jag, och den var faktiskt värd en och en halv timmes väntan.
  Det var såklart ändå lite speciellt att vara där och se slottet, höra musiken och bara ta in alla uttryck, men jag var ju på Disneyland i Paris år tvåtusentio och jag upplevde det som mycket härligare än i Florida och jag vet inte om det beror på att jag var några år yngre eller att det helt enkelt var bättre.
 
 
 
 
 
 
Äventyr | | Kommentera

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

Jag saknar: värme och solfräknar.
 
Jag bloggar nästan aldrig nu för tiden, som ni märkt. Men skolan är jobbig och allt är ganska jobbigt, och dessutom har jag inte fotat särskilt mycket den senaste tiden. Det ska jag försöka bli bättre på, men jag kan inte lova någonting. Kyssar.
Min dagbok | | En kommentar

Dan före dopparedan / USA V.

Den tjugotredje december, och den fjärde dagen i Orlando, spenderades på Sea World bland alla djur. Det var olika fåglar överallt, ekorrar hoppade runt i palmerna där ovanför och i högtalarana spelades julmusik så man nästan blev tokig. Vi såg delfiner, sjökor (mermaid theory omg), späckhuggare, sköldpaddor, hajar, rockor, tusentals fiskar, valrossar, sjölejon, ja alltså det tog aldrig slut. Vi såg en delfinshow, två späckhuggarshower, två teatrar med sjölejon i huvudrollerna, en kupolbio i 3D och som sagt, det tog aldrig slut.
  På kvällen åt vi middag med hajarna. En av väggarna i restaurangen utgjordes av akvariumet ni ser på bild nummer nio och faktum är att när vi var i restaurangen, och om man tittade riktigt noga, så kunde man se människor gå omkring där på andra sidan akvariumet!
 
Vi var där till stängningsdags, då det smälldes raketer (och nej, det tog aldrig slut). Det blev vårt nyårssubstitut skulle man kunna säga, eftersom vi var någonstans ovanför atlanten när tvåtusentolv blev tvåtusentretton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äventyr | | Kommentera
Upp