Dan före dopparedan / USA V.

Den tjugotredje december, och den fjärde dagen i Orlando, spenderades på Sea World bland alla djur. Det var olika fåglar överallt, ekorrar hoppade runt i palmerna där ovanför och i högtalarana spelades julmusik så man nästan blev tokig. Vi såg delfiner, sjökor (mermaid theory omg), späckhuggare, sköldpaddor, hajar, rockor, tusentals fiskar, valrossar, sjölejon, ja alltså det tog aldrig slut. Vi såg en delfinshow, två späckhuggarshower, två teatrar med sjölejon i huvudrollerna, en kupolbio i 3D och som sagt, det tog aldrig slut.
  På kvällen åt vi middag med hajarna. En av väggarna i restaurangen utgjordes av akvariumet ni ser på bild nummer nio och faktum är att när vi var i restaurangen, och om man tittade riktigt noga, så kunde man se människor gå omkring där på andra sidan akvariumet!
 
Vi var där till stängningsdags, då det smälldes raketer (och nej, det tog aldrig slut). Det blev vårt nyårssubstitut skulle man kunna säga, eftersom vi var någonstans ovanför atlanten när tvåtusentolv blev tvåtusentretton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
|
Upp