And the worst and best of all we knew stayed out to rust in the morning dew.

 
Sen sist har jag hunnit med en hel del. I fredags satt jag på en brygga med Elin och Malin och åt vindruvor medan solen gick ner, pratade om allt och inget.
 
 
I lördags var jag på loppis med Frej och hittade en världsfin kamera för tjugo riksdaler. På kvällen tog min familj resväskorna till Göteborg och fram till på söndag har jag huset för mig själv. Tillbringar de timmar jag är hemma med att dansa till alldeles för hög musik, för jag kan, äta kanelbullar till frukost, för jag kan, och zappa mellan kanalerna hur mycket jag vill, för jag kan.
 
 
I söndags åt jag jordgubbar och choklad på bryggan med Frej, Elin och Sanna. Vi pratade om barndomsminnen, för när man gått i samma klass i sju år finns det mycket att minnas.
 
 
Krockade med moppen, men hade sådan förskräcklig tur. Jag klarade mig bra, och det gjorde han i bilen också (det var enbart mitt fel, ouppmärksamhet). Jag fick lite skrapsår och blåmärken här och där, min fot tog den största smällen och fick ett stort sår som orsakat att hela foten svullnat upp. Äter antibiotika men som sagt, jag mår jättebra.
 
 
I tisdags var jag och flickorna ovan på Sannas stuga där vi mest bara myste, bakade kladdkaka och sov över. På morgonen bjöds det på godaste frukosten.
|
Upp