A big hard sun.

Två veckor sedan var det ja. Och bättre kommer det väl inte bli. Har varit sjuk i feber, det här är femte dagen men nu är jag i stort sett frisk, ska till skolan imorgon i alla fall. Är i alla fall helt upp över öronen stressad eftersom jag förlorat tre skoldagar och fem dagar jag hade tänkt spendera på plugg. På lördag åker jag till Turkiet så jag måste dessutom jobba för att inte ligga femtioelva år bakom alla andra när jag kommer tillbaka. Så det är lite upp och ner just nu.
 
I alla fall, för två veckor sedan tittade jag ut genom fönstret och allt var gult. För att citera min bror; det såg ut som att världen brann.
 
 
 
Min dagbok | | Kommentera

Dagarna innan allvaret igen.

I fredags badade jag jacuzzi, åt godis och såg Ego (ännu ett exempel på att svensk film faktiskt KAN vara bra) hos Malin med mina kompisar. På lördagen återvände vi dit för att äta megafrukost, vilket var jättegott. På kvällen gick jag upp på berget, gick vilse för att det blev så mörkt att jag såg bokstavligt talat nästan ingenting - Frej fick vägleda mig därifrån. Han kom till mig sen, och vi såg på film och så. Idag har jag varit ute och sprungit, röstat i kyrkovalet, lagat tomatsoppa och redigerat bilder.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Min dagbok | | En kommentar

Som vanligt.

Jag fick sluta halv tolv istället för två, blev så glad. Sitter just nu och planerar lite inför en uppgift vi har i foto 2, ikväll har jag riskettan. Vet inte riktigt hur jag ska orka.
 
Min dagbok | | Kommentera
Upp