// LINA + ROBERT II.

 
 
 
 
 
 
 
Fotografi, Min dagbok | | En kommentar

// LINA + ROBERT

Så i lördags gifte sig min kusin Lina och hennes Robert. De har känt varandra i sju år, på den femte dagen tog hon med honom på sin mammas, min fasters, 50-årsfest där exakt vi alla var. Och nu har de två barn, villa och katter och lever idyll ungefär. Trots att det var som för bara någon dag sedan de nyss hade blivit tillsammans och var med varandra hela tiden så där som man är, och jag blev arg för att Robban alltid skulle vara med. Ett sanningsenligt scenario var när jag och Lina skulle se Harry Potter och Fenixorden på bio, men att jag blev arg och gick hem när jag fick höra att Robert skulle följa. Och nu är det en självklarhet. De är en självklarhet.
 
Jag var i alla fall med och fotade hela baletten, så här såg det ut.
 
 
På stadshotellet där de hade rum och sminkade sig/gjorde sig klara. 
 
 
 
 
 Förberedelser inne i kyrkan, innan alla hade kommit.
 
 
 
 
 
 
 
Vigseln var i Hortlax Kyrka. De delade ringar, kysstes, hon sjöng en sång till honom och där ute blev de attackerade med strössel.
 
 
 
Sen hölls festen på Stadshotellet, där det bjöds på vin och mat och bröllopstårta, lite spex och mingel. Samt fiskedam (såklart?).
 
 
 
 
 
Papporna höll tal och Johnny sjöng.
 
Och kusinerna höll hand. 
 
Nej, vet ni, nu ska jag sticka på hejdåfika. Om en vecka flyger en av mina bästa vänner till Amerika.
Fotografi, Min dagbok | | Kommentera

// MÖHIPPAN ANDRA DELEN.

 
 
 
 
 
 
 
Lite fler bilder från möhippan, då vi drog vidare till Skeppet på Piteå Havsbad för att äta lunch, ha trekamp i bownling, skytte och blåsrör, dricka kaffe och skratta runt som man gör när man är med personer som levt mycket längre än en själv och har massa roliga saker att berätta om från när en själv var liten och när andra är små.
Fotografi, Min dagbok | | Kommentera
Upp