// MITT MUSIKÅR.

Jo så jag är också en av dem som kollat upp sitt Spotify-år 2014. Jag är inte en sådan som MÅSTE ha musik på konstant, ibland kan allt vara helt tyst och det bekommer mig inte det minsta, tvärtom kan det vara ganska bra, speciellt när jag ska skriva skönlitterärt. Men, det är ändå att föredra. Framför allt för att jag älskar att sjunga och sjunger med till exakt exakt allt. Hur som helst. Detta var ju föga förvånande, att indie dominerade mina musikgenres. Ej heller svensk pop, eller ens folk-pop för den delen. Nej, det såg ut som det skulle.
 
Även här var saker på sin plats, och det är ganska coolt ändå att det finns vissa artister man lyssnar mer på beroende på årstid. Jag har inte ens någon förklaring till hur det blir så här. Eller jo, delvis. Jag skulle ju se The Kooks spelning på Bråvalla så jag peppade ganska mycket, plus att jag blev ännu mer pepp efter spelningen. Krunegård såg jag ju nu i höst så det är väl samma sak där. Men Johnny, kära Johnny, det är nåt med han och våren. Och Håkan behöver jag väl för att överleva vintermånaderna helt enkelt. 
 
Det var detta som förvånade mig. Alltså. Vad Norrmalm och Instant Repeater gör där vet jag i ärlighetens namn inte, tydligen har jag lyssnat mycket mycket mer på dem än vad jag har minne av. The Gambler är en låt som egentligen inte är en favoritlåt men som jag lyssnar på i gigantiska sjok om två dagar då jag, helt på riktigt, har den på repeat dygnet runt.
 
Hur som helst. Sådant här är kul. Och själva inlägget i sig blev längre än vad det borde ha blivit för att jag satt uppe ett på natten och skrev det. Över och ut.
|
Upp