// WINTER SONG.

 
 
Från en novembereftermiddag då jag och Frej tog en kaffe innan jag skulle jobba.
 
Gud vad den här veckan varit full av saker. Jag har varit på ett så spännande möte med kreativa människor, umgåtts med mina närmsta vänner, varit i grannstaden för en brunch som inte blev av men det blev bra ändå för jag var med så bra folk. Jag har varit med min bästa bästa barndomskompis och kollat på videoklipp från när vi filmade varandra när vi var små. Hur vi spökade ut oss i konstiga kläder, använde tillgjorda röster och låtsades vara spioner/nyhetsuppläsare/pirater/yogainstruktörer. Jag har druckit rödvin på en vardag, till skräckfilm och sprakande brasa. Ikväll väntar mest troligt en utgång, men också julkonsert. 
Min dagbok | | Kommentera

// KRISPIGA MINUSGRADER.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår (onsdag) var jag med Frej och Linnea och Arvid i Båtvik. Har varit ganska mycket där i veckan när Arvid varit hemma. Vi tog en långpromenad i skogen, tog kaffe/mandarin/ostmackspaus på en stor sten, diskuterade miljöproblem och fryste om fingrarna. Med Aska några meter framför oss förstås.
  Och jag slås av hur vacker naturen är. Hur mäktigt det är att solen stiger upp på vägen dit och ner på vägen hem. Hur tur jag är som får ha så roligt att skratten ekar mellan träden. Och hur krispiga minusgrader rensar lungorna. 
Fotografi, Min dagbok, Äventyr | | En kommentar

//

Igår öppnade jag ögonen klockan 06.00, så jag utnyttjade de extra timmar jag hade (eftersom jag vanligtvis vaknar kring 10-11) med att pyssla. Till exempel kollage sticka skriva. 
 
Alltså tips om man inte orkar laga mat: värma färdig soppa. Detta är mild tomatsoppa från Keldas, med creme fraiche och dragon.
 
Efter det satt jag med Elin på Ekbergs och pillade med en affisch vi håller på med, och vi hann också prata en massa om feminism och (enligt oss) konstiga åsikter.
 
Idag var vi med varandra igen, för att planera äventyr. Ser så himla mycket fram emot detta. 
 
Hon hade också köpt med sig brunch, så himla gott för mig som inte hunnit äta frukost (jo alltså denna dag vaknade jag vanlig Linnea-tid).
 
Åt även årets första lussebulle. Samt drack te i stearinljussken.
Fotografi, Min dagbok | | Kommentera
Upp