// BRA OCH MINDRE BRA.

Jag är så trött, ledsen, arg, orkeslös mest hela tiden och bilderna nedanför ljuger, det är inte alls så himla bra och soligt, spetsgardinigt och härligt hela tiden. Men jag vill inte fota min utsmetade mascara, det här är ingen plats för det. Istället är det en plats där jag dokumenterar vackra saker, men faktum kvarstår att livet suger ibland och det är viktigt att det inte glöms bort i alla romantiseringar, försköningar.
 
Hur som helst. Det är ju faktiskt inte dåligt hela hela tiden, det är det inte. Jag har exempelvis varit och införskaffat nya saker till mitt rum (vill bara att det ska vara klart och sluta eka snart, känns lite miserabelt att vara där annars. Man kan inte ens dra in sitt eget snor utan att ljudet studsar tillbaka mot en tre gånger), druckit kaffe, varit på Sinnenas Ateljé, läst på en buss, ätit satsumas och ätit goda frukostar.
 
 
 
 
 
 
Min dagbok | | Kommentera

// FRÅN NÅGRA HÖSTDAGAR.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En skogspromenad via okända stigar förbi golfbanan // Frukost på butiksbakat bröd och havregrynsgröt som inte syns pga jordnötssmör, mango, chiafrön och bär // Gråt skratt och prat om framtiden med min person på en parkbänk vid kanalen // Fika på Ekbergs, fiket som jag alltid är på nu för tiden // En bror ute i skogen från tidigare idag då vi på uppdrag av mamma skulle hitta fina skogssaker att pynta bron med // Eftermiddagskaffe med familjen efter en slitig dag under vilken gardiner har bytts, fönster har putsats, golv har lagts, gården har höstförberetts osv osv osv. 
Min dagbok | | 2 kommentarer

// KOM ALLT SOM BETYDER NÅT.

 
Sedan sist har jag gått på bio, fikat med en nyfunnen sjuttiofyraårig vän, läst I kroppen min av Kristian Gidlund, gått på höstpromenader, gråtit, sett Grey's Anatomy, gjort en intervju, skrivit ett reportage och myst under varma mysiga filtar. Ikväll ska jag på bio igen. Livet är stundtals gott stundtals förfall, men mest gott faktiskt.
Min dagbok | | Kommentera
Upp