// 30.

 
 
 
 
Idag åt jag frukost ute på altanen iklädd morgonrock och sol. For ut och sprang med Gudrun Schyman i hörlurarna, duschade, cyklade till affären, doppade jordgubbar i choklad inför kvällens festligheter samt jobbat lite och bevittnat våren i all sin prakt. Kan ni förstå att det är sommar snart? Jag kan inte få mig själv att fatta.
Min dagbok | | En kommentar

// BON.

 
 
 
 
Inför min tåg- och flygresa hem från Borlänge köpte jag Bon. Så snygg form på detta magasin. Temat var "Poetry" och det är intervjuer med meningsbyggare och sångtextmästare (Lykke Li), texter om orden på parfymflaskor och matkonst Bland annat. 79 kr betalar man för ca hur många sidor som helst.
Böcker | | Kommentera

// DAGEN JAG FIKADE PÅ TRE OLIKA STÄLLEN.

 
 
 
Idag fikade jag på tre olika ställen. Jag började på Kaleido, med typ det bästa mötet någonsin. Kommer hänga här så himla mycket. Förutom tillgång till ateljé, digital verkstad och grym konst så kostar fikabröd + kaffe typ lika mycket som bara kaffet kostar på alla andra ställen här i Piteå. Hörni det är här ni ska vara, framför allt i sommar när det verkar som att jag kommer husera här.
 
Efter några timmar där mötte jag upp Alexander för promenad och fika på Ekbergs. Här visade jag honom hur en bländare fungerar, fick ett flawless leende på köpet.
 
 
Checkade in utställningen i Pop Up Art Store också. Så fin, kolla in den med hörni. Och skriv i den lilla boken längst in, hälsa barnen i Ghana något fint.
 
 
Klockan sju var det dags för fika nummer tre, med fyra fabulous gals på Nodo. Fast okej jag åt middag då, balansear upp näringsintaget litegrann. Så länge sen vi sågs. Sen cyklade jag hem, det var den dagen.
Fotografi, Min dagbok | | Kommentera
Upp