// DADELBOLLAR.

 
 
Fick helt plötsligt jättemycket dadlar hemma och tänkte att jag skulle göra någonting av dem. Dessa blev drömmigt goda och megalätta att göra. Satsen kan dock två- eller tredubblas, det blev inte särskilt många bollar.
 
2 dl havregryn
3 msk kallpressad kokosolja
7 dadlar
1 msk kakao
1 krm vaniljpulver
Kokosflingor för rullning

Mixa allt (jag gjorde det i en blender) och forma till bollar. Ni kan melodin, inga konstigheter. Men kanske ett lite energirikare alternativ än vanliga chokladbollar? Dadlar innehåller sju olika vitaminer och är lättsmälta vilket ger snabb energi. Har jag hört.
Min dagbok, Recept | | 43 kommentarer

// EXTRAORDINARY TIMES. EXQUISITE VISIONS FILL UP MY MIND.

 
Måndag kväll sov Sanna över här. Vi hade varit och handlat extraordinär frukost morgonen till ära. 
 
Sen sist har jag mest gått klädd så här. Älskar spetsbhn från Monki, vill ha den alltid.
 
Igår var en rätt hektisk dag. Först möte på Pensionatet (men ja jag är alltid där?) med Kreatoriet där vi snackade Islandsutbyte som jag hoppas hoppas hoppas blir av. Island är verkligen ett av mina drömresemål. Sen träffade jag Anna på Ekbergs för att prata om företaget jag ska starta, men kom dessutom därifrån med ett jobb. Som förvisso är i sommar, men så himla PEPP. 
 
 
Och klockan nitton mötte jag upp Anna och Ebba på Krokodil för att se QNDA och Erik & Räksmugglarna. Båda banden var fantastiskt bra, på fantastiskt olika sätt. Båda håller till i Piteå, se dem om ni har möjlighet.
Fotografi, Min dagbok | | En kommentar

// PENSIONATET.

 
 
 
 
Här huserar jag varje måndagkväll, på Pensionatet. Jag brukar alltid ringa Lisa, som äger stället, för att höra hur vi gör med nyckel. Idag sa hon: "Jag hade glömt att du skulle ringa, för det känns som att du bor här varje måndag nu" och det stämmer. Ett extra vardagsrum där jag kokar kaffe, snackar och skrattar med sjukt vettiga människor och skriver krönikor medan jag väntar på skjuts.
 
Det är alltså här vi har studiecirkel varje måndag klockan arton, idag började vi med att prata om sexköpslagen men slutade med att prata om krogföreteelser och determinism. Just nu sitter jag i sängen och fortsätter med den där krönikan, medan Sanna har somnat i sängen bredvid.
Min dagbok | | Kommentera
Upp