// TRETTIONDE.

 
 
 
 
Jag började min dag med att åka till Konstlängan, en nyuppsartad kreativ mötesplats på Furunuäset - alltså helt lysande med andra ord. Ni ser ju bara den vackra tegelbyggnaden. Efter det stressade jag mig till bussen för att åka till Luleå med Sofia, där vi fikade på Bensbyns Brödbutik. Jag tror bestämt det är mitt nya favoritcafé i grannstaden, så himla mysigt. Där pratade vi personlighetstyper och tantegenskaper blanda annat, innan vi tog bussen tillbaka. Sen dess har jag avverkat två små arbetspass på bion, häng med Simon och filmmys hos Alexander med gänget. Blev hemskjutsad på skoter och borde verkligen sova nu, ska upp tidigt och jobba imorgon. 
 
Alltså - sömnvanor. Vad sjutton ska jag ta mig till? På dagarna kan jag gå runt som en zombie men på kvällarna när det är meningen att en människa ska sova så ter det sig som en omöjlighet. Detta trots att jag oftast vaknar i något så när rimlig tid. Mår så himla dåligt över detta, ibland kan jag på riktigt knappt hålla ögonlocken öppna, är det något fel? Bör jag söka hjälp?
Fotografi, Min dagbok | | 3 kommentarer

// SVARTVITT.

Fotografi | | Kommentera

// LÄGESUPPDATERING.

 
Jag sitter på Ekbergs, vilket jag gjort i ungefär tre timmar nu. Mitt kontor/vardagsrum. Här läser jag Maken, äter semla, jobbar. Har planerat in mycket spännande de kommande dagarna - imorgon åker jag till Luleå (hittar inte ens) för att intervjua en frisörelev, på fredag till ett nyuppstartat konstföretag för att fotografera och snacka med de som äger stället, på torsdag hoppas jag kunna prata med några från nedlagda samhällsmediainriktningen och mitt emellan det har jag tänkt se på bio / fika med Sofia och Denise / åka på batterijakt för att kunna börja fotografera analogt.
 
Allt kompanjerat av denna för tillfället ganska korta instrumentala spellista.
Min dagbok | | En kommentar
Upp