// POESIKVÄLLEN.

 
 
 
I torsdags var det dags för mitt tredje event. Jag hade bjudit in duktiga Joakim och Lo att läsa upp estradpoesi, vilket de gjorde ungefär jättegalant. SÅ tagen var jag, även om jag hört Joakim tidigare och sett Lo via sociala medier. Fortfarande, så himla bra. Gå in på @kaleidopitea på Instagram för att se klipp när de läser.
Min dagbok | | Kommentera

// MIDSOMMAR.

 
 
 
 
Igår var jag midsommarfin, krans i håret och allt. Blir så himla till mig just på midsommar, är ganska obrydd om traditioner i allmänhet men på midsommar ska det vara sol och blommor och kubb och mygg. Det var det även detta år.
 
Vi var på Elises stuga ute på Borgarudden. Här är Sandra.
 
Och det var så här sprakande vackert.
 
Alexander.
 
Elise.
 
 
 
Och till slut var det ännu vackrare, innan solen var nere några minuter innan den började gå upp igen. Då var vi på väg hem igen. 
Min dagbok | | En kommentar

// KONSTTRÄFFEN.

Så det var dags för mitt andra event på Kaleido, jag hade bjudit in Josefin att prata om sin konst och kreativitet, och ha en liten workshop i digitalt skapande. Det gjorde hon helt galant, vi kollar:

 
 
 
 
 
 
Så färgsprakande hela hon, fick höra av många efteråt att hon var som ett eget konstverk hela hon. Är så himla tacksam för mitt jobb, få träffa så inspirerande människor, bygga miljöer och skapa innehåll. På torsdag är nästa Kaleidokväll, då kommer Lo Lindström och Joakim Jakobsson, två estradpoeter, och läser texter och pratar skrivande. Här är Facebookeventet, KOM.
Min dagbok | | Kommentera
Upp