// KULTURBAGERIET.

 
 
 
 
Haha typiskt att detta är de enda bilderna jag har från Umeå. Hur som helst, spenderade som sagt helgen där på festival. Sjukt tunga spelningar, mycket norrländsk hiphop (blir nästan inte inspirerad av något så mycket som av det) men också så så dansigt på Lorentzs konsert, tårar till Thomas Stenström, tagg till Beatrice Eli osv. Utöver det hann vi med panelsamtal under lördagen, där musikbokare pratade om jämställdhet på scenerna och FATTA MAN snackade maskulinitet och mansnormer. Väldigt intressant allt ihop. Sen blev det både sushi, shopping och fikahäng.
Min dagbok, Äventyr | | 2 kommentarer

// JA JA JA.

 
 
 
 
Jag brunchade ut den med plättar, hallon, agave och kokos. Blandade två och en halv deciliter mjöl, två teskedar bakpulver, salt, kardemumma och rörde sen ner två och en halv deciliter mjölk, två matskedar smält smör och ett ägg.
 
Nu ska jag sätta mig och skriva en artikel som jag har deadline på i veckan. Får se hur länge jag står ut innan solen utanför fönstret lockar för mycket. Har förresten gjort en ny kategori här på bloggen där jag samlar på ord och bokstäver.
Min dagbok, Recept | | 2 kommentarer

// BLÅ HIMMEL KOMMER.

 
"Ekbergs?" frågade jag Elin, "halv två" sade hon och där satt vi fram till tidningsmöte halv fem. Vi hann bland annat köpa biljetterna till veckans Umeåfestligheter. Ser så himla mycket fram emot en massa spelningar och vin och ett par dagar i en annan stad. Speciellt med tanke på mitt sällskap ^
Min dagbok | | Kommentera
Upp