// JAG FINNS.

I förrgår åt jag turkisk yoghurt med hallon, banan och agave, och tranbärsbröd med prästgårdost till frukost. Om ni undrade. Vilket ni med största säkerhet inte gjorde, men ändå tips - man håller sig verkligen mätt fram till lunch.
 
Sen mötte jag upp Sofia och Sandra på Röda Korset. Med flickan ovans hjälp fyndade jag The Decemberists Picaresque för EN FEMMA? Sjukt.
 
 
Vi lunchade på Röda Lyktan innan hon var tvungen att hinna med en buss, så jag satte mig i solen och läste innan jag började jobba.
 
 
 
Gårförmiddagen spenderades ute i solen. Vi grillade och åkte pulka, skypeade och räckte ut tungan till andra sidan jorden och sjöng sånger.
 
Sen åkte jag på Poetry Slam på biblioteket, där min vän Satu vann! Nästa gång ska jag ta mig tusan vara med själv, så inspirerande och upplyftande att höra andra läsa sina egenkomponerade meningar.
 
På kvällen åt jag och min bror Axel middag tillsammans. På tal om bror - min andra bror tog två SM-guld i helgen. HUR HIMLA SJUKT ÄR DET INTE? Och ett SM-brons på det också. Alltså jag är så stolt att hjärtat värker.
|
Upp