// TISDAG.

 
Igår jobbade jag hemma innan Elin kom förbi och vi åkte iväg på second hand-affär. Men först till hennes kyrkstuga (det är så coolt att hon äger en kyrkstuga för övrigt) för att stänga luckorna inför vintern.
 
 
Second Chance har Piteås bästa second hand-utbud utan tvekan. Det är dessutom den snyggaste affären alla kategorier. Det fanns mycket fint trots att vi var där en timme innan stängning (folk hänger på låset här).
 
 
Vi hängde på Ekbergs några timmar efteråt. Jag var förbi på tidningen och hämtade denna ^, den illustrerade utgåvan av Harry Potter och de vises sten som kom ut igår. Den ska jag recensera för barnsidorna, älskar mitt jobb.
 
Vi gick på promenad, det var så här fint när solen höll på att gå ned.
 
 
Det var också iskallt. Minusgraderna är här, vet inte hur jag känner.
 
Sen gick vi till Kaleido för att lyssna på Maxida Märak. Så cool, så bra. Spelningen följdes av frågestund, det handlade förstås mycket om samernas situation och exploateringen av Norrbotten. Mycket intressant. Efter det hängde vi hos mig med våra vänner, det blev julmustkalas. Vi är extrema julmustfantaster i vårt gäng. Om det inte var tydligt förut blev det tydligt nu. Det är fucking oktober.
|
#1 - - Dixi Wonderland:

Älskar flätan :D

Svar: Jaa visst är hon fin!
Linnea Lundström

Upp