// ETT NYTT HEM.

 
 
Min febermisär har varat i ett par dagar nu, inser mer och mer att jag ärvt min fars tycka-synd-om-sig-själv-tillstånd, gör nästan ondare än själva febern. Har typ inte rört mig utanför lägenheten förutom till och från tidningen.
 
Idag har det inte gjort så mycket, för det har regnat och när man är inomhus är ju det väldigt mysigt. Jag saknar att höra det mot taket dock, som jag kunde göra när jag bodde hemma och hade taket precis ovanför. Igår fick jag förresten besked om att jag fått en lägenhet! Den jag bor i just nu är i andra hand, och härifrån måste jag den artonde november. Den första december flyttar jag in i den andra, som är ett förstahandskontrakt några trappor ovanför mitt jobb (som jag förstått det). Ibland faller saker på plats.
|
#1 - - denise:

jippie!!! gud va kul, grattis till lägenheten!!!

Svar: Aaah tack Denise!!!! <3 <3 <3
Linnea Lundström

#2 - - ISA:

åh vi är lika som sjuka då, jag är inte bara lite förkyld liksom, jag ligger praktiskt taget för döden. hehe! Grattis till lyan också, såå skönt kan jag tro!

Svar: Hoppas du kryar, för mig börjar det bli bättre! Nu är det mest regnet och gråfärgen i himlen som tar död på mig haha. Och tack så mycket, ja verkligen jätteskönt!
Linnea Lundström

#3 - - Molly Rodin:

Krya på dig! Och grattis till nya lägenheten! :)

Svar: Å tack så jättemycket!
Linnea Lundström

#4 - - Frida:

Men du grattis till ny lägenhet! Och jag håller helt med dig, det är så fint att lyssna till regn när en är hemma och trygg och varm <3

Svar: Tack så jättemycket! Jamen visst är det! <3
Linnea Lundström

Upp