// ...

 
 
Jag lagade bananplättar till frukost. Två ägg, en banan, lite mjöl, lite bakpulver, lite kardemumma. Och jordnötssmör. Av allt livsmedel är det nog jordnötssmör jag konsumerar mest, skulle jag tro. Eller kanske pasta också. 
 
 
 
Från i lördags då jag och Elin åkte till Luleå för att gå på Minus 30. Vi bodde hos Elise, lagade middag ihop, gick på stan och sådär. På kvällen efter tre glas vin möttes mitt ansikte och golvet i en rätt hård faceplant = näsblod. Men Lorentz var skitbra, igen. Efter spelningen gick vi ut och dansade, natten var över vid halv fem och sådana nätter är ju oftast att föredra.
 
 
En släkting var så himla söt och gav mig den här murgrönan i Linnea-kopp. Ska vårda den ömmare än min tidigare, den dog en rätt tragisk död.
 
Jag var på Ekbergs igår och skrev. Jag vet inte om ni känt så någon gång, men då bultade verkligen mitt hjärta för jag kände att ordkombinationerna blev så bra. Har kommit fram till att det är så det ska kännas.
 
Ja, det är så det sett ut litegrann. Bildmaterialet blir ju lite halvtaskigt när jag bara har mitt halvtaskiga objektiv, men det fungerar ju i väntan på bättre tider.
|
Upp