// LINNEA.

Hej. Vi börjar om från början, tänkte jag.
 
Jag heter Linnea Lundström, i december har jag vandrat här i tjugo år och bor i Piteå. Jag jobbar på stadens biograf samt lokaltidning, skriver också lite andra frilansgrejer och gör olika uppdrag/event för kommunen. Är en massa saker, till exempel: livrädd, överdriven, tidsoptimistisk, ansvarsfull, ansvarslös, högljudd, rastlös, förvirrad, kontrollerad, överallt. Jag tycker om ord och kaffe, fotograferar gärna, dokumenterar. 
 
Cyklar ofta planlöst. Rör inte en min när jag shotar. Oförsonad med min karaktär. Skjuter ofta upp saker men får de alltid gjorda. Kan vara fruktansvärt organiserad när jag vill men vill oftast inte. Lyssnar mycket på Simon & Garfunkel, Håkan Hellström, Lorentz, Thåström, The Kooks och norrländsk hiphop. Min minsta färdighet är bilkörande, min största empatin.
 
Ser på skräckfilmer fast jag är väldigt lättskrämd, men tröstar mig i sådan rädsla som försvinner så fort eftertexterna börjar rulla. Gillar dressing på saker, kan inte äta pyttipanna, tycker damm i solstrålar och persiennskuggor samt kramar bakifrån och läppar i nacken är bland det finaste som finns. Vill skriva en bok innan jag dör men framför allt se så mycket som möjligt, blunda bara när jag absolut måste.
|
Upp