// SOMMAR PÅ KALEIDO.

 
 
I sommar anordnar jag event på Kaleido kreativa rum, alltså i Allhuset mittemot Gallerian. Det är på uppdrag av kommunen och ska fungera som en mötesplats för främst ungdomar med kreativitet som ledord. Igår var första torsdagskvällen, med temat musik, och dit hade jag bjudit Julia, Elias och Elsa att sjunga och spela. De var grymma.
 
Lika duktig var Christoffer!
 
 
 
Jag hade bjudit dit mitt crew bland annat.
 
Fina Lo var också där. Hon är estradpoet och om två veckor är scenen hennes. Hon fick feeling och antecknade under spelningarna.
 
 
Och sist ut var Astrid och Lukas. Klockan 21 var kvällen slut, och då var jag ganska stolt. SÅ kul att bygga miljöer, bestämma programmet för en hel kväll och se folk komma dit. Det kom inte jättemånga, hade hoppats på många fler, men efter att ha påmint mig själv om hur mycket som finns i en enda människa och att det ändå kom flera flera sådana så kändes det väldigt bra.
 
Nästa vecka, den 11/6 klockan 18 kommer temat vara Konst (skitluddigt, vet) och då kommer en asgrymm person vid namn Josefin att vara där och berätta om sitt skapande, hålla i en liten workshop och ställa ut lite verk. Hade möte med henne idag, det blir fett! Om ni bor här i närheten BÖR ni dyka upp.
|
Upp