// AXEL.

 
 
 
 
 
10 fakta om Axel: 
 
Han fyller år den femtonde juni och har namnsdag dagen efteråt.
 
Det var en period när han alltid gick runt i grå mjukisbyxor och en röd tjocktröja och alla försökte tala om för honom hur fult det var men han lyssnade inte.
 
När han var liten och skulle återberätta någon händelse så hade händelsen ALLTID hänt sommaren när han var tre år. Om det hade stämt varje gång han sa att det stämde, så hade den sommaren varit så spännande att alla andra somrar bleknar i jämförelse.
 
Axels favoritserie är Game of Thrones. Jag ser inte Game of Thrones, men han ska ändå envisas med att berätta när ett nytt avsnitt kommit ut eller vad som hänt. Jag är i och för sig inte helt olik honom. När jag hade sett sista How I Met Your Mother-avsnittet ringde jag till honom och grät hjärtat ut mig.
 
När vi var i USA med familjen hade han precis kommit i målbrottet. Jag och min andra lillebror, Gustaf, började räkna alla gånger hans röst skar sig. Jag tror vi kom upp i femtio.
 
Jag är tämligen säker på att det här är sant. Det KAN vara så att jag bara inbillat mig detta, men jag har ett väldigt tydligt minne av att jag var med första gången Axel skulle äta spaghetti och att det kom ut genom hans näsa. Vill verkligen tro att detta stämmer.
 
Axel kan citera mycket film.
 
Han är en av dem jag lekte mest med när jag var liten. Vi brukade springa runt i skogen och låtsas att vi var drakforskare. Har fortfarande kvar en bok där jag antecknade våra "upptäckter". Wow.
 
Delar av sin musiksmak har han ärvt av mig, mina gamla mp3-spelare osv. Det gillar jag.
 
Han är en av de snällaste personerna jag känner. Gör han någonting dumt är det i nio fall av tio utan att alls mena det. 
|
#1 - - anna:

åh vilka fina bilder! :)

Svar: Tack så jättemycket!
Linnea Lundström

Upp