// ELIN.

 
 
 
 
 
10 fakta om Elin:
 
Hon och jag har känt varandra i tolv år. Vid ett tillfälle (någon gång i trean, fyran eller femman jag vet inte) ska jag tydligen ha gått fram till henne och Elise och vänligt men bestämt förkunnat att vi inte kunde vara bästisar längre för att jag hade "bytt". Eh.
 
Hon är styrelseledamot i RFSU Luleå/Piteå. Det tycker jag är mycket mycket coolt. 
 
Ibland är hon ganska dålig på att borsta håret. Alltså till den grad att det kan gå upp till två veckor. Då brukar jag, lika vänligt men bestämt som i trean/fyran/femman, säga att det ser för jävligt ut.
 
Bad henne nyss säga det första hon kom att tänka på. Hon svarade: "Eh". Jag svarade "Ointelligent". 
 
Första gången (tror jag) Elin snusade var på en Lorentz-konsert, det spelade ingen roll vart hon tittade för det såg ut som att hon såg någonting helt annat. Typ en annan värld. Det gjorde hon kanske.
 
Elin blir aldrig rädd för skräckfilmer. En hel biosalong kan kollektivt hoppa ur stolarna men hon sitter där som om inget hänt. Jag är orolig för att hennes reflexer är ur funktion, och vad som skulle hända om hon faktiskt råkade ut för någonting farligt på riktigt. Skulle hon reagera? Skulle hon röra sig ur fläcken? Jag vet inte.
 
Det var hon som försåg mig med kondomer första gången det verkade som att jag skulle ha sex. Tack.
 
När jag och Elin var på Bråvalla och såg R3hab tappade vi, som man alltid gör, bort varandra i publikhavet. Efter den var slut letade jag upp henne och det visade sig att hon hade sett de första tio minuterna varpå hon gått och shottat vid tältet och sedan satt sig hundra meter från scenen med två par solglasögon på sig, trots kolmörkret. Helt chill.
 
Elin har snigelfobi. 
 
Hon har en fallenhet för att börja skratta åt saker och sen inte kunna sluta. Ni vet så där så det blir lite obehagligt i offentliga miljöer. När vi var på Designtorget i Stockholm öppnades hennes ögon för Jan Stenmark och hon skrattade så mycket åt ett vykort att personalen ba "allså förlåt men måste få fråga vad som står på". Sen stämde de in. Jag med, förstås.
|
Upp