// MINA SPOTIFY-SPELLISTOR.

Jag tänkte visa er alla mina spellistor på Spotify. Klicka på bilderna för att komma till listan, tryck på följ för att följa förstås. 
 
Min första, längsta, men verkligen inte min bästa spellista. Denna har funnits sedan tvåtusenelva och är helt enkelt den jag stoppar in alla låtar jag tycker är nice i. Vilket innebär att det nu så här fyra år senare finns ganska mycket skit i den. Har i nuläget 1,211 låtar och är över tre dagar lång. Jag rekommenderar ändå att göra så här, man kan liksom följa sin egen musiksmak utvecklas över tid.
 
Min partylista. Den är så himla guld, precis det jag helst lyssnar på när jag är full. Ös blandat med liiite lugnare ifall att man liksom vill ha någonting fint på i bakgrunden. OBS myckte lite house. Men lite Ramlar, lite M.I.A, lite Put on your dancing shoes. Och Shoreline förstås.
 
Hiphoplistan. Den som uppdateras mest frekvent i nuläget. Mest norrländsk hiphop, framför allt Random Bastards. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på Broder John & Frimans Hoopdiggas på denna alltså. Men också Kendrick Lamar, N.W.A och sådant.
 
Mitt mästerverk. En chill-lista, den jag lyssnar i detta ögonblick och det jag oftast har på när jag är hemma i läggan. Den funkar till allt - kreativitera sig, diska, ligga. You name it.
 
Jag och min kompis Sebastian har en spellista för den klassiska rocken. Det är lite blandat men CCR, Queen, Kansas Journey, ni vet. Typ det man kan hitta i min pappas skivsamling. Blir ofta detta vi slår på när jag hänger med gänget, det är liksom den universellt mest acceperade musiken som alla kan lyssna på utan att någon börjar klaga.
 
Jag har en spellista för lokal musik, alltså som produceras i främst Piteå och Luleå. Den är inte särskilt uppdaterad men ett litet hum i alla fall. Åh, lyssna på QNDA:s "Birds". SÅ BRA.
 
Min Håkan-lista. Inte jätterelevant egentligen, det är helt enkelt bara all Håkans musik. Men för att kunna ladda ned den så man kan lyssna offline, tänker jag.
 
Julmusiken. Också en jag är rätt stolt över, här har jag lyckats bra. Denna har också hängt med sen 2011, och jag ser nu att jag faktiskt inte uppdaterat den sedan 2013. Vissa saker stämmer bara.
 
Träningslistan. Med tanke på att jag har en jullista är detta lite skämmigt men det är den jag lyssnar absolut minst på. Alltså typ aldrig haha. Men jag får ju mina ryck och drar ut och springer och då är det detta jag lyssnar på.
|
Upp